hits

Odd kommer foran RBK på tabellen

kommentarer 11 kommentarer

4. Godset

Tre grunner hvorfor Godset ikke når hele veien frem

* Godset har ikke en spiss som scorer nok antall mål for at laget skal ta medalje

* Laget har veldig vanskelig for å snu koamper de kommer under i. 

* Lagets spillestil er omstendelig og blir for enkel å forsvare seg mot.

Tre grunner som gjør at Godset er med og sloss om gullet helt inn

* Laget får en flying start og flyter videre på det

* Laget har sett ut som en rund million i oppkjøringen. Et fryktelig tempo på treningene som jeg tror få om noen klarer å matche. Virker godt forberedt

* Jeg tror laget mår bra av at Martin Ødegaard tatt et steg videre. Martin ble til tross for sin alder for stor for Godset, og det spiste nok til tider mer energi av klubben enn de er villige til å erkjenne. Ikke for at Martin ønsket det, men for at Norge var sulteforet på et slikt talent.

Kommentar:
Jeg tror det kommer være et race der oppe mellom fire lag, dessverre på Godsets vegne tror jeg de savner et par viktige element. Toppen er dog jevnere enn på lenge og får laget en god start kan de faktisk være med hele veien inn. Det bor mye i dette Godset laget, og de har til tider sett veldig bra ut i oppkjøringen.

 
3. RBK


Tre grunner til hvorfor RBK faller på målstreken


* Laget mangler den nødvendige bredden til å utfordre Molde

* Laget slipper inn for mye mål og Reginiussen har vært litt skadd i oppkjøringen. Han er ekstremt viktig for dette laget

* Jeg synes det er for mange spørsmålstegn. Er det sentrale midtbaneleddet godt nok? Målscorer? Jeg tror ikke Malec scorer nok. Søderlund må slå til.


Tre grunner hvorfor RBK er med i tittelracet

* Trenerne har fått en vinter til å bygge på høstens suksessformel, det burde normalt bety ytterligere progresjon.

* Under Kåre ble Lerkendal et fort, og det er avgjørende for å vinne gull

* RBK har trent helt på grensen av hva kroppen tåler denne sesongen. 


Kommentar
:
RBK hadde en fantastisk høst i fjor og kom på sporet spillemessig. Det var ikke noen tvil om at Kåre og RBK var en god match. Jeg er spent på om de klarer å ta et steg til. Jeg synes det er litt for mange spørsmålstegn som må rettes ut for at det skal bli gull.

2. Odd

Tre grunner til hvorfor Odd utfordrer om gull

* Kontinuitet, Odd har klart å beholde den viktige sentrallinjen og i tillegg forsterket med Espen Ruud og Oliver Occean

* Laget har tatt ytterligere et steg denne våren og vært best av samtlige tippeligalag

* Lagets har en innarbeidet spillestil som også gir spillerne trygghet i dårlige perioder

Tre grunner til hvorfor Odd ikke er med i tittelracet

*
Odd er et selgende lag og forsvinner noen av nøkkelspillerne i sommer har de ikke muskler til å erstatte.

*
Laget scorer litt for lite til å ta gull

*
Man prater om viktige enkeltspillere og jeg tror at Odd er avhengig av en skadefri Steffen Hagen. Den undervurderte superstopperen får ikke bli skadd i en lagdel som er syltynn

Kommentar
Odd har sett ekstremt bra ut i oppkjøringen og det er egentlig litt feighet av meg som ikke tipper de høyere på tabellen. Det virker som de tatt ytterligere et steg og nøkkelspillere som Oldrup Jensen og Jone Samuelsen ser om mulig enn bedre ut i år. Odd vil være med hele veien inn.

1. Molde

Hvorfor vinner Molde gull


* Molde er best på spillerlogistikk i Tippeligaen.

*  Molde har en bredere stall enn de andre og vil tåle serie- og cupspill.

* Laget har et godt og variert angrepsspill og kan kunsten å spille mot lag som "parkerer bussen"

Hva er det for grunner som gjør at Molde kan miste gullet

* Laget blir kjøpt sønder i sommer. Jeg tror vel egentlig det er liten sjanse da klubben har bærekraftig økonomi og kan si nei til eventuelle bud.

* Langtidsskade på Harmet Singh. Molde var et lag med han og et annet lag uten han i fjor. Han er kanskje lagets viktigste enkeltspillere og jeg synes ikke de har en direkte erstatter til han i stallen

* Ola Kamara får det ikke å løsne foran mål. Med Bakenga og Gulbrandsen ute så hviler det et tungt ansvar på Kamaras skuldre

 Kommentar:

Molde har de siste årene vist at de er et lite hestehode foran de andre. Det tror jeg har å gjøre med nysgjerrigheten som er i klubben. De har hele tiden testet nye ting og strukket strikken litt lengre. Jeg tror dog at denne sesongen blir det jevnere enn i fjor. Det begrunner jeg med skadeproblematikken for laget. Troppen er bred men at få Bakenga skadet var et slag for Molde, nå er de avhengig av at Kamara slår ut i full blomst.

11 kommentarer

johnny rygg

04.04.2015 kl.00:27

Hæ?den såg eg ikkje komme,har du vore i Strømstad eller berre overarbeida?fristande å bli litt useriøs her og.Trur du Bakenga blir saftblander og matrialforvalter i røkkeregimet?Skullerud ser litt sur ut.-Og som om molde spelarane ikkje er kvalme nok frå før,no blir dei solariums brune og.Får håpe på overskya veir i romsdalen,så det ikkje blir overdose D vitamin til serie start-litt oppgulp og påskegrøss her fra.GOD PÅSKE til alle.

J W W

04.04.2015 kl.13:51

Gratulerer johnny rygg, det eneste jeg fikk med meg fra det innlegget der var GOD PÅSKE.

Jørgen Bjørnelv

04.04.2015 kl.16:33

Heia Odd :) håper på en bra sesong ;)

johnny rygg

04.04.2015 kl.19:57

Hei,Jørgen Bjørnelv.Ønsker ODD alt vel denne sesogen,har stor sans både for Dag-Eilev og folk frå Skien.

Ola

04.04.2015 kl.20:05

Dette skjer ikke! Snakkes etter sesongen, Joachim, Odd kommer ikke foran RBK.

Om ikke denne sesongen blir en RBK-katastrofe med medfølgende trenersparking osv, er det bare Molde og evt Vålerenga/Viking som kan komme foran dem i år. Har trua på at Enga og/eller Viking kan overraske. Odd og Godset i år? Nei.

Andreas

05.04.2015 kl.11:48

Når kommer kåringen over Tippeligaens beste keepere?

Ola Nordmann

05.04.2015 kl.14:28

Ola, med den kommentaren du kommer med der viser du bare at du eier ikke fotballforståelse... Vålerenga og Viking forran ODD/Godset? Hahaha..

frodehaa

05.04.2015 kl.14:29

"Jeg tror ikke Malec scorer nok,Søderlund må slå til". Du nevner ikke Helland. Er stinn av trening,men har allikevel scoret 1,3 mål i oppkjøringen.Også massevis av assister. Utrolig hvor mange "eksperter" som ikke ser hans høye potensiale.Burde vært banker på landslaget.

frodehaa

05.04.2015 kl.14:34

1,3 mål i snitt selvfølgelig.Latterlig å se landslaget få frispark fra 16-30 meters hold,hvor Nordtveit ALLTID blåser ballen høyt over mål. Helland ville vært rette mann der.

Magne H

06.05.2015 kl.14:01

Hei Joachim! :)

Vi er ikke alltid enige om fotball, men tankene dine rundt TL og OBOS-ligaen er sterkt savnet. Har du noen formening om starten foreløpig?

Jeg burde fulgt deg på Twitter, men har dessverre ikke helt kommet meg inn i akkurat det sosiale mediet der.

Joacim Jonsson

02.06.2015 kl.07:55

Magne H: :-) Takk for det og uenighet til tider er bare fint. Blir lite lister nå fremover så få rjeg ta opp tråden rundet TL og OBOS. Tiden har vært litt dårlig siste tiden

Skriv en ny kommentar