hits

Disse fire klubbene har lyktes best i sommervinduet

kommentarer 10 kommentarer
1. RBK
Det er umulig å ikke ha RBK høyest på denne liste. RBK har virkelig vist økonomiske muskler ovenfor sine konkurrenter dette vinduet. Borte er Malec, Henderson, Risku og Strandberg . Det var kun Strandberg som hadde en viktig rolle på dette RBK laget av disse. Inn har Yann-Erik De Lanlay, Johan Lædre Bjørdal, Anders Konradsen, Magnus Stamnestrø og Mathias Vilhjalmsson kommet. Med unntak av Stamnestrø som var en overraskende signering er alle de andre spillere som er eller helt i nærheten av elleveren. Dette er spillere som ville forsterket de fleste lagene i Tippeligaen

2. Vålerenga
Sivert Heltne Nilsen og Ruben Kristiansen har forlatt Enga til fordel for Brann og Niklas Gunnarsson har gått til Elfsborg. Dette er spillere som aldri klarte å etablere seg og ikke var i Rekdals fremtidsplaner. Inn har Melker Hallberg, Robert Lundstrøm, MOA og Sascha Burchert kommet. Enga har vist at de ønsker å forbli et topplag og alle disse spillerne er med på og forsterker laget. Alt i alt et bra vindu av Enga.

3. Sarpsborg 08

Etter å ha hanglet et par vinduer så har Sarpsborg hentet fornuftig denne sommer. Patrick Mortensen ser meget bra ut, Alexander Groven har stort potensial og Kovacs er en rollespiller. Nigerianske "Kachi" er i tillegg et meget spennende prospekt. Disse vil være med å sikre Sarpsborg status som Tippeligalag også i 2016.

4. Stabæk
Har ikke mistet noen spillere og bare det er en seier for Bærums-laget. Jeg trodde de skulle bli kjøpt sønder etter en god vår og i tillegg er en klubb som har økonomiske utfordringer. På plussiden har Muhammed Keita kommet på lån fra Lech Poznan. En spiller som passer perfekt inn Stabæk. Med tanke på Stabæks suksess denne vårsesongen så må det kalles et meget vellykket vindu.

10 kommentarer

tico

21.08.2015 kl.12:34

Hvordan forsterker Moa VIF? Har vært skadet i, mer eller mindre, to år, og spillertyper som han får sjelden noen opptur etter passerte 30 år uansett. Se på Falcao, som nå er en total skygge av seg selv sammenlignet med tiden i Madrid. Å gi Moa en kontrakt ut 2019 er ett sjansespill av enorme dimensjoner, og vil mer sannsynlig være enn dårlig enn en god investering. Viser også at norske klubbledere fortsatt er solide amatører.

Omang

21.08.2015 kl.13:11

Dette viser vel heller din uvitenhet, Moa har ikke vært skadet dette året men slet med å spille seg inn på Stuttgart i vinter/vår. Viktig å ikke forveksle dårlig kampform med skade :-)

Markus

21.08.2015 kl.13:20

Jaha, tico. Moa vil selvsagt være en enorm forsterkning hvis han kommer i nærheten av gammelt slag. Klart beste spissen i TL. En sjanse man må ta.

tico

21.08.2015 kl.15:06

Hva i alle dager er det som tilsier at han skal komme tilbake i gammelt slag?

Han ble operert i kneet ifjor sommer. Forferdelig for en som er avhengig av fart og bevegelse. Greit om man er 22, ikke når man er 29. Og Vålerenga kunne godt gitt ham en ettårskontrakt for å bevise at han er tilbake, 4.5-årskontrakt er bare å le av

Blir Brann i OBOS til 2021 ?

21.08.2015 kl.15:35

Brann som ikke har en eneste kreativ midtbanespiller lenger, kun gråstein, ryker de ned i 2 eller kloerer de til seg en intetsigens 6 plass ? Og hva synes du om at Emil Hansson går for 3 gulost og en flaske brus?

Basse

21.08.2015 kl.17:44

Jokke, du har glemt FK Haugesund!

Joacim Jonsson

21.08.2015 kl.21:11

Basse: Mengden er det klasse over :-), usikker på kvalitet hos noen av dem. Litt gambling

Ola

22.08.2015 kl.16:08

Hvorfor er det "ingen" av dere eksperter som gjør dere flere tanker på nivåhevingen i TL de siste årene og da spesielt fra bre i fjor til denne sesongen? Vi ser det i E-cupkampene også -dette er ikke tilfeldig!

Johnny Rygg

22.08.2015 kl.23:47

Du må bestemme deg jokke,for 14 dager sidan var alt ræva i trøndelag. Ingen speider og ingen ledelse,men det er lov å snu.

Joacim Jonsson

24.08.2015 kl.12:58

Johnny Rygg: HAr aldri sagt det var ræva der oppe, tvertimot. Men at de bør ha en speider på sikt er det ikke tvil om

Skriv en ny kommentar