hits

Konradsen er sommerens beste signering

kommentarer

Dette er de fem beste signeringene denne sommer

1. Anders Konradsen fra Rennes til RBK
En ordentlig prestisjehenting av RBK. Konradsen er i en perfekt alder og kjent med RBKs 4-3-3 system. En spiller som bør gå inn å levere fra første dag. Konkurransen på RBKs midtbane er brutalt tøff nå.

2. MOA fra Stuttgart til Vålerenga
Kanskje burde han vært nummer 1 på denne lista, men det er en periode siden MOA leverte og fotball er som kjent ferskvare. Får han være skadefri og kommer tilbake i gammelt godt slag så er han ligaens beste angrepsspiller og en enorm forsterkning.

3. Muhammed Keita fra Lech Poznan til Stabæk

Keita har havnet i fryseboksen hos den polske mesterklubben. En spiller som kan være litt av og på, men som passer som perfekt til Bob Bradleys spillestil. Jeg tror også det kan være bra for han å kickstarte karrieren igjen hos Stabæk. Bradley har vist at han er ekstremt dyktig på å ta ut potensialet hos sine spillere

4. Yann-Erik De Lanlay fra Viking til RBK
De Lanlay er en spiller med et meget høyt høyeste nivå. Problemet er at han de siste sesongene slitt med å ta ut sitt potensial. Han er en spiller som produserer for lite målpoeng ut fra sine kvaliteter. Kanskje kan dette være miljøskiftet han virkelig trengte for å få fart i karrieren.

5. Melker Hallberg fra Udinese til Vålerenga

Hallberg slo igjennom i svensk fotball for et par sesonger siden i meget ung alder og preget Allsvenskan. Etter det gikk han videre til Udinese, der han hatt vanskelig for å slå seg inn. Hallberg har ikke sett helt topp ut de første kampene, men dette er en spiller som bør være med å dominere i Tippeligaen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar