hits

Dette er sommerens panikksigneringer

kommentarer 15 kommentarer1. Erik Hurtado fra Vancouver Whitecaps FC til Mjøndalen
D
et er ikke tvil om at Mjøndalen registrert at det vil bli marginer som kommer til å avgjøre hvem som redder kontrakten i Tippeligaen. De har derfor vært meget aktive i sommer og hentet flere forsterkninger. Men det vil overraske meg om Erik Hurtado vil være tungen på vektskålen. Amerikaneren har et svært begrenset repertoar og jeg klarer ikke å se hva han kan tilføre Mjøndalen. Jeg synes heller ikke han har de arbeidskrav i form av innsats som Vegard Hansen ønsker.

2. Martin Andresen Fra lagt opp til Sandefjord
Smalt som en bomb at Andresen hadde signert for Sandefjord, seks år etter han selv la opp som spiller på øverste nivå. Det er ikke tvil om at han var en av Norges beste midtbanespillere under sin aktive periode, men kan han virkelig gjøre en forskjell så lenge etter han lagt opp?

3. Marco Priis Jørgensen Fra FC Midtjylland til Mjøndalen
Ivar Forn hadde en meget svak vår og kostet Mjøndalen flere poeng. Det gjorde at Mjøndalen bestemte seg for å hente keeper. Det som overrasker meg da er at de henter en uerfaren keeper som nesten ikke stått på øverste nivå. Priis er en keeper som ikke går ut i felet, og det vil overaske meg om han er avgjørende for Mjøndalen denne høst. På keepersiden fantes det mange gode og langt mer trygge alternativer. 

4. Aleksander Solli fra Hønefoss til Viking
Viking mistet flere nøkkelspillere i sommer og for meg kom det svært overraskende at Aleksander Solli var spilleren de skulle hente. Jeg vil tro han selv er like overrasket at han skal spille om medaljer i Tippeligaen denne høst og ikke kjempe om nedrykk fra Obosligaen. Han har en trøblete sesong bak seg og jeg klarer ikke riktig se at han skal tilføre et bunnsolid Viking.

5. Kieffer Moore fra Yeovil til Viking
Moore virker å være litt Osita Chikere kopi som i sommer gikk til Sogndal. Jeg er litt overrasket at Viking går for den spillertypen da suksessen vært enorm med de bevegelige og løpssterke angrepsspillerne første halvdel av denne sesong. Moore er en fysisk stor spiller som ikke forflytter seg på samme måte og vil ikke tilføre noe i Vikings presspill eller raske kontringsspill.

15 kommentarer

Becks

27.08.2015 kl.10:42

Kieffer Moore kom vel fra Yeovil, og gikk vel strengt tatt til Viking? :) Melker Hallberg derimot..

Joacim Jonsson

27.08.2015 kl.10:47

Becks: Rettet opp. Takk for det!
Sry

Persson

27.08.2015 kl.11:18

Det er vel noen være desperate signeringer i OBOS vel, tenker da på FFK. Der ser det ut som ting går over stokk og stein. Trur de fleste Fredrikstad folk føler seg litt snytt av ovgangsmarkedet stengte. Blir uansett en thriller for og overleve, og tenkt det skulle vært en thriller for å rykke opp........

Cantona

27.08.2015 kl.11:37

Sykt at ikke TL lagene har fått øynene opp for OBOS spillere som Teniste, Engblom, Fardal Opseth. Petter Strand og Demidov for å nevne noen som ikke hadde gjorde seg bort i TL.

Brann UTEN midtbane burde fått panikk MIDTBANE

27.08.2015 kl.11:44

Svake Brann BURDE FÅTT panikk, for de har jo null kreative på midten. Ingen playmaker= 6 . plass

Ole

27.08.2015 kl.13:19

På tross av at Erik Hurtado ikke har bevist noe enda, så er det rett og slett latterlig å rangere dette som en større panikksignering enn Martin Andresen. På sitt beste var Martin Andresen god, men nå er han utrent, 38 og absolutt ingen Paul Scholes.

Jørn

27.08.2015 kl.13:48

Det som er fint. Er at Herr Jonsson er kjent for å ta feil :-)

Bjørn

27.08.2015 kl.13:54

Tror ikke du vet hvor elendig Chikere var/er, så å sammenligne Moore med han blir helt feil. Moore er faktisk en spiller med erfaring fra Championship, noe det ikke er flust av i tippeligaen. Riktignok rykket Yeovil ned to ganger med Moore på laget..

Joacim Jonsson

27.08.2015 kl.14:33

Jørn: :-), tar nok for din del dessverre rett litt oftere enn feil. Men herregud, selvsagt tar jeg feil iblant også

Joacim Jonsson

27.08.2015 kl.14:33

Persson: Masse panikk i Obos også

André

27.08.2015 kl.17:51

Ser at du har plassert Hurtado på førsteplass på denne såkalte "flopplisten"... Ser også at det står "nettavisens fotballekspert", men det må jo være feil, fordi en ekspert er du ihvertfall ikke! Hurtado har spilt TRE kamper for MIF, hvorav 2 av dem er borte mot Rosenborg! Blir kvalm bare av å lese "han har et svært begrenset reportoar" fordi han er veldig rask og veldig teknisk! Vitner bare om at du ikke vet noe om han. Han har ikke vært god i de tre kampene han har spilt, men han har kvalitetene til å snu det og bli en meeeeget viktig spiller for Mjøndalen.

Joacim Jonsson

27.08.2015 kl.18:05

André: Nå er det jo slik at jeg har sett han tidligere også og bedømmer ikke kun på de tre siste kampene...

André

27.08.2015 kl.18:42

Hvis du har sett Hurtado tidligere er det enda merkeligste at du sier at han har et begrenset reportoar... Han er som sagt veldig rask og veldig teknisk. Han har absolutt det som skal til for å gjøre det bra i Tippeligaen.

Joacim Jonsson

27.08.2015 kl.21:57

André: Vi får håpe for Mjøndalens del at han gjør det. Jeg har ikke tro på han, men ikke umulig jeg tar feil her

Daniel

31.08.2015 kl.04:05

Hurtado has failed in the MLS this season miserably. Do not expect him to do any better here. And how come Tippeligaen teams do not go and buy some players from OBOS Ligaen. Mjondalen could have gone and bought some decent goalkeeper from there. Andresen signing for Sandefjord is simply a joke. Solli is nothing more than a back up, Viking have a plenty of players who can play in defence.

Skriv en ny kommentar