hits

Første serierundens kanoner og kalkuner

kommentarer 5 kommentarer


Kanoner

1. ODD
Kontinuitet er nøkkelordet i Odds lagbygge og det virker som Skiens laget fortsetter å ta riktige kliv på utviklingsstigen. Odd fremsto meget solid i premieren mot RBK

2. Aron Sigurðarson
Islendingen ble omtalt som en av årets signeringer av fotballoraklet Tor-Kristian Karlsen. Han slo til direkte til i premieren mot Molde, og reddet et poeng gjennom et herlig soloraid. Sigurðarson var i tillegg meget god  hele kampen.

3. Erik Huseklepp
"Huse" er en av ligaens aller mest sympatiske spillere og det finnes ikke et vondt ord i ham. Etter noen sesonger i skyggenes dal fikk han en pangstart i Tippeligaåpningen mot Godset borte. Kanskje får vi se Huseklepp som i glansdagene denne sesong.

4. Fredrik Aursnes
Til tross for at han kun er 20år har han allerede spilt over 100 kamper for Obosligalaget Hødd. Mange har ventet på at han skal forlate Oboasligaen til fordel for landets høyeste serie og forventningene var store foran debuten. Det tok 30 sekunder før han presenterte seg med en scoring og etter det var han en av banens giganter. Aursnes fikk en kanonstart og viste at ?hypen? rundt han var berettiget.

5. Björn Daníel Sverrison

Det gikk store ord om Sverrisson når han ankom Viking fra Island. Første sesongen var godkjent uten at han helt fikk vist sitt potensial. Sesong to ble avsluttet før den startet, allerede i første kampen skadet han seg og kom aldri tilbake. Kanskje blir 2016 hans store gjennombrudd og han startet på best tenkelig måte med drømmescoring og solid spill i seieren borte mot Enga  

Kalkuner

1. Flamur Kastrati
Soleklar ener på denne listen. En fullstendig hjernedød handling sørget for at det ble kun 1 poeng i seriepremieren mot Brann.  Når han i tillegg uttaler at hånden skled opp i Demidovs ansikt er fiaskoen komplett.

2. Kåre Ingebrigtsen
RBK tapte i Skien og Ingebrigtsen var sur som en sitron når TV2s eminente programleder Jon Hartvig Børrestad stilte noen kritiske spørsmål etter kampen. Det er lett å være blid og omgjengelig i medgang, men det må være mulig å takle motgang på en bedre måte.

3. Den tidlige seriestarten
11.mars er altfor tidlig for å spille seriespill i Norge. Samtidig som Johannes Thingnes Bø kjempet om medaljer i Holmenkollen kriget Tippeligalagene om poeng rundt om på landets arenaer. På mange steder var det dessverre glisne tribuner og det tror jeg den tidlige starten må ta skylden for.

4. Palmefrisyren
Fredrik Nordkvelle var banens beste spiller i seieren mot RBK, men frisyren vant ikke noen sympati hos meg. Jeg trodde 2016 skulle bli et "palmefritt" år, men Nordkvelle fortsetter med den forferdelige frisyren.

5. TV2s talentduell
TV2 er fantastisk på å formidle Tippeligaen til folket, men konseptet med talentduellen er lite pirrende og passer ikke alltid inn.

5 kommentarer

RBK

15.03.2016 kl.21:11

Helt enig. Du mangler LSK-spilleren som var så lat på corneren, da Start scorte mål.

Joacim Jonsson

15.03.2016 kl.21:51

RBK: Sant, burde nok gitt han plass

Godsetsupporter

15.03.2016 kl.22:48

Kudos til Brann-supporterne som endelig er tilbake i Tippeligaen! Bra oppmøte, høyt nivå. Svært morsomt med tifo i pausen om mif rettet mot oss, og velfortjent applaus tilbake fra unionen. Den største kalkunen til flamur, desverre. Men en klar nr to burde vært gitt til surmaga tv2 "eksperter" som åpenbart ikke forstår supporterkultur.

Spellar

15.03.2016 kl.23:05

La hår være hår tjommie. Blir litt usaklig når du tar det inn som ikke har med fotball å gjøre. La palmer være palmer. Han avgjør kampen, spiller jevnt godt, hold fokuset på det. Ellers skriver du mye bra! 😉

Joacim Jonsson

16.03.2016 kl.08:37

Spellar: :-), Kalkuner skal forhåpentligvis være litt morsomme

Skriv en ny kommentar