hits

Overgangsvinduets mest spennende signeringer

kommentarer 3 kommentarer

Disse spillerne er de mest spennende signeringene dette overgangsvindue

1. Aron Sigurdarson fra Fjølnir til Tromsø IL
Sigurdarson har blitt omtalt som et kupp fra diverse fotballpersonligheter. Han har vist både i oppkjøringen og seriestarten at han har nivået inne. Gode ferdigheter og bra tempo. Kan på egen hånd skape problemer for motstanderne. En spiller som kan vise seg bli en særdeles god investering for Tromsø.

2. Jakob Glesnes fra Åsane til Sarpsborg 08
Glesnes var ansett som et meget stort talent, men på grunn av skader stagnerte han litt i utviklingen. Etter å ha bygd seg opp i Fyllingsdalen og Åsane tok Sarpsborg 08 sjansen på han foran denne sesongen. Det har vist seg som et strålende valg. Hadde U-21 landslagstrener Leif Gunnar fulgt med hadde Glesnes spilt kampene mot Spania og Nederland.
Jeg er også overrasket at ikke Brann signerte lokale Glesnes. Han har egenskaper som stopperne i Brann ikke har.

3. Deyver Vega fra Sarprissa til Brann
Vega er kanskje den mest spennende signeringen av samtlige dette vinduet og "oppsiden" er stor.  Jeg er sikker på at Brann måtte gå over sitt lønnstak for å få på plass Vega. Vega er en spiller med et enormt potensial og har X-faktor som er sjelden vare i Tippeligaen. Svakheten er at han er ujevn i prestasjonene.

4. Fredrik Aursnes fra Hødd til Molde
Hele Fotball-Norge har ventet på at Aursnes skulle forlate Hødd til fordel for Tippeligaen. Molde lyktes foran denne sesongen å lokke han vekk fra Hødd og Obosligaen. Han har allerede vist at dette er et nivå han takler. Aursnes har potensial til å spille i større ligaer enn den norske

5. Ukjent       
Tidligere "klasket"  klubbene til med noen skikkelig spennende signeringer. Spillere med X-faktor og potensial. Nå har vi opplevd et dødt og kjedelig vindu.

 

3 kommentarer

Gisle Talmo

01.04.2016 kl.10:38

Izuchukwu Jude Anthony FKH. Hentet som en spiller for fremtiden , gikk rett inn på laget. En hurtig, atletisk midtstopper som til tross for sin unge alder (18 år) spiller med en stoisk ro som vanligvis er forbeholdt mye mer rutinerte spillere

Joacim Jonsson

01.04.2016 kl.10:53

Gisle Talmo: Er mulig jeg er for dårlig her. Synes Troost stjelt mest av "glamouren" første kampene. Skal følge Jude med argusøyne

Marius Fjermeros

01.04.2016 kl.15:35

Kunne plassert Uduak Idemokon på 5.plassen. Utrolig spennende signering av Start. Kjøres han inn i laget, og blir mer effektiv foran mål er dette en super signering! :)

Skriv en ny kommentar