hits

Disse spillerne har skuffet mest denne vårsesongen

kommentarer 15 kommentarer

Disse elleve har floppet første halvdel av sesongen
En forutsetning for å komme med på dette laget er at spilleren spilt i ca. 1/2 av kampene.
Det er selvsagt spillere som vært svakere enn de elleve jeg valgt, men utfra forventninger har disse skuffet meg mest.

 

Laget er satt opp i en 3-5-2 formasjon
 

Keeper
Håkon Opdal - Start

Var til tider en levende vegg i fjor og Starts soleklart beste spiller. Har denne sesong vært menneskelig og ikke utstrålt samme trygghet. Til hans forsvar skal sies at det er ikke enkelt å stå bakerst i et lag som lekker som en sil.

Stopper
Adam Ørn Arnarson -AAFK

Kom til klubben fra Nordsjælland  foran denne sesongen med et godt rykte. Jeg vet at trener Fredriksen liker Arnason, men jeg har ikke klart å se de egenskapene i vårsesongen. Arnason har virket utrygg med ball og vært svak defensivt.

Stopper
Nicolai Næss - Stabæk

Var en av Tippeligaens beste stoppere i fjorårssesongen. Denne våren har han ikke vært i nærheten av det nivået og involvert i flere baklengsmål. Kontrakten med Stabæk går ut etter sesongen og ønsker Næss seg videre må han igjen opp på fjorårsnivået.  

Stopper
Rolf Daniel Vikstøl - Start

Kapteinen og lederen i Start-laget har underprestert når laget som mest trengt han. Istedenfor å spre ro og trygghet i det bakre leddet har han vært involvert i flere mål bakover.   
 


Høyre kant
Michael Haukås - Viking

Robuste Haukås ble hentet av Viking etter at avtalen løpte ut med erkerival FK Haugesund. Haukås ble nok hentet som et cover, men har allerede spilt i åtte av kampene. Hever han ikke sitt spill forblir det med de åtte kampene.


Sentral Midtbane
Alex Davey - Stabæk

Davey ble før sesongen lånt fra Chelsea med håp om å kunne dekke både stopper- og den sentrale midtbanerollen hos Stabæk. 5 kamper har det blitt til nå og det kan sammenfattes i to ord: tungt og tregt. Davey har ikke vært i nærheten av nivået og vil garantert sendes hjem til sommeren. 

Sentral Midtbane
Kristoffer Ajer - Start

Jeg har egentlig en regel at ikke ta ut unge spillere på slike lag, men gjør et unntak med Ajer. Det for at han allerede er godt etablert og i tillegg solgt til en større klubb. Jeg er helt sikker på at han selv heller ikke er fornøyd med det som blitt levert på våren.  Ajer er en meget god spiller og forlater Tippeligaen for Celtic denne sommer, men under vårsesongen har han spilt langt under hva jeg og mange andre har forventet.  Ajer produserte 11 målpoeng i fjorårssesongen som 17-åring. Denne sesongen har han et målpoeng til nå.

Sentral Midtbane
John Arne Riise - AAFK

Jeg er enig med Bjørn Helge og mange andre at det nærmest er en heksejakt på John Arne. Samtidig ville det vært useriøst av meg å ikke ha han med på dette laget. Riise har spilt langt svakere enn hva som var forventet av han. Deler av skylden må trenerapparatet i AAFK ta, som plasserte han på en posisjon han verken er vant med eller i form nok til å spille på.


Venstre kant
Espen Børufsen - Start

En av klubbens kontinuitetsbærere med over 200 kamper for Start. Han var en av dem som måtte stå fram og ta ansvar denne sesongen for at Start skulle ha en mulighet. Det har dessverre ikke skjedd. Børufsen har prestert en svak vårsesong og står med et fattig målpoeng på 13 kamper.


Spiss

Mads Hvilsom - Brann
Store sterke Hvilsom ble hentet for å løse Branns angrepsproblemer. Laget har levert, men det er ikke Hvilsoms fortjeneste. 7 kamper fra start og 3 som innbytter uten å produsere noen verdens ting. Jeg er rimelig trygg på at låneavtalen ikke blir forlenget når den løper ut. 


Spiss
Patrick Pedersen - Viking

Det ryktes at fattige Viking punget ut med over millionen for dansken. Forventingene var store, men Pedersen har likt Hvilsom ikke prestert noen verdens ting. Viking har vært gode, Pedersen svak.

15 kommentarer

Kabelsatan

03.06.2016 kl.13:29

Men i heidondrandes! Æ fatter det isje. Vel så har mi just isje hatt Herren med oss i vårsesonga, men at Start skal ha med flest spillere, hele 4 stykke, på et skuffelseslag, det kan mi isje gå med på i hverken naustet eller bedehuset. Så dette må du gjøre om på, eller så ska mi få den fleibede abekatten Julius te å kaste stein på dæ og bide dæ i fingen. Nå trenger mi bare vente på at makrellane skal komme, så e æ sikker på at det snur. Mi klarer oss, husk at Herren e med oss. Halleluja!

Petter

03.06.2016 kl.13:30

Hva med Ernest Asante eller Mehmeti?

Joacim Jonsson

03.06.2016 kl.13:50

Petter: Asante svakere enn ifjor, men vært involvert i 5 scoringer og hatt stigning. Mehmeti var i diskusjonene, men syens Pedersen/Hvilsom vært svakere

Ola

03.06.2016 kl.13:37

Bør ikke Occean eller Trond Olsen være med på denne listen??

Joacim Jonsson

03.06.2016 kl.13:50

Ola: Synes ikke de vært så svake at de burde fått en plass her

Stein

03.06.2016 kl.13:42

Elba Rashani? Han er jo vært en flopp. Han hadde du vel større forventninger til?

Joacim Jonsson

03.06.2016 kl.13:51

Stein: Faktisk en spiller jeg ikke forventet så mye av, men var uasnett aktuell her. burde kasnkje vært med isteden for Haukås

AlexCFC

03.06.2016 kl.17:08

Elba har jo ikke fått nok spilletid til være påtenkt på laget her, dessuten har han gjort det greit i cupen, så om han var aktuell stiller jeg spørsmål til dine konklusjoner Joacim. Er enig i at han ikke har gjort stort ut av seg de få minuttene han har spilt TL fotball, men han må få bli varm i trøya først.

Joacim Jonsson

03.06.2016 kl.23:34

AlexCFC: Startet 3 og kommet innpå i 4. Rashani synes jeg ikke vært god. At han er god i NM mot svake lag sier ikke mye

Jørgen Johansen

03.06.2016 kl.18:15

Hvordan kan du sette inn Michael Haukås som en flopp så langt denne sesongen når du mener han er hentet inn som en "cover up" for Viking? Hadde du forventet mer av en som er hentet inn som reserve?

Joacim Jonsson

03.06.2016 kl.23:33

Jørgen Johansen: Mulig Huseklepp/Hoff /Rashani burde hatt den plassen

JBasma

03.06.2016 kl.18:19

Opdal har tross alt vært en av de beste på Start denne sesongen (uten at det sier så mye), og selv om han har vært svakere enn i fjor har han langt ifra vært noen flopp. Ville heller tatt med f.eks Østbø fra Sarpsborg eller Horvath på Molde som har vært direkte svake og gjort tabber. De 3 andre fra Start fortjener å være der

Joacim Jonsson

03.06.2016 kl.23:32

JBasma: Keeperplassen var ikke enkel. orvath med i diskusjonen. Men synes Opdal sluppet inn et par billige i år

Nikolai

03.06.2016 kl.20:31

Abdisalim Ibrahim har jo ikke vært veldig god. Han hadde jeg større forventninger til! Burde han ikke vært med på listen?

Joacim Jonsson

03.06.2016 kl.23:32

Nikolai: Hadde nok også større forventinger til han, men synes ikke han vært så svak

Skriv en ny kommentar