hits

Disse spillerne kan forsvinne ut av Tippeligaen dette overgangsvinduet

kommentarer 8 kommentarer

Disse spillerne kan forsvinne ut av Tippeligaen dette overgangsvinduet

1. Fred Friday - LSK
Kontraktens utløp: 31.12.2017

Friday er ligaens kanskje heteste salgsobjekt. Har fysikk og individuelle ferdigheter som gjør at han trekker til seg interesse fra andre ligaer. LSK har sagt at de også må selge denne sesong og da er det naturlig at Friday forlater Åråsen denne sommer.
Hvor: Sterke rykter plasserer han i Nederland
Sjanse for at Friday blir solgt i sommervinduet: 80%
 


2. Sander Berge - Vålerenga        
Kontraktens utløp: 31.12.2017

Vålerengas økonomi er skral og de trenger raske penger. Sander Berge kan være redningen og er per dags dato klubbens eneste reelle salgsobjekt som kan gi litt "klirr" i kassa.  18-åringen har allerede vært hos West Ham og imponerte stort på trening.  Har prester litt ujevnt denne vårsesongen, men hans potensial er det ingen som tviler på. Mange klubber ser en blivende storspiller i Berge
Hvor: Stort interesse fra Tyskland og  England
Sjanse for å bli solgt i sommer: 65%


3. Mohammed Elyounoussi - Molde
Kontraktens utløp: 31.12.2017

Elyounoussi har vært en het potet i lengre tid nå, og mange er nok overrasket at han fortsatt spiller i Tippeligaen. Årets sesong har ikke vært den beste for Moi, men hans avtale løper ut om 1 ½ år og skal Molde ta ordentlig betalt må han selges denne sommer.
Hvor: Er konkret interesse fra bla Spania.
Sjanse for å bli solgt i sommer: 55%

 

4. Samuel Adegbenro - Viking
Kontraktens utløp: 31.12.2018

Viking har blodrøde tall i regnskapet og må selge spillere denne sommer. Suleiman Abdullahi er mer eller mindre solgt (trolig Tyskland). Viking supporterne skal heller ikke bli overrasket hvis landsmann Adegbenro også selges for å få skuta på rett kjøl. Har riktignok kontrakt ut 2018, men jeg tror ikke Viking tør å gamble hvis riktig bud kommer på bordet
Hvor: Gjør Abdullahi selskap til Tyskland?
Sjanse for å bli solgt i sommer: 55%


5. Vegard Forren - Molde
Kontraktens utløp: 31.12.2016

Man trenger ikke å være rakettforsker for å skjønne at Forren kan ha spilt sin siste kamp for Molde. Avtalen løpet ut ved årsskiftet og han er selv meget lysten på et nytt utlandseventyr. Forren vil ikke bli noen dyr spiller for en utenlandsk klubb og venstrebente stoppere søkes av flere klubber.
Hvor: Velger økonomisk lukrativ avtale i Øst-Europa?
Sjanse for å bli solgt i sommer: 50%
 

 Disse kan også forsvinne fra Tippeligaen i sommer


Jonas Svensson - RBK. Mer enn god nok, men prislappen er høy, for høy?

Ghayas Zahid - Enga. Klubben har interessenter på Zahid og etter at han stagnert litt tenker kanskje Enga at tiden er inne for butikk.

Anders Trondsen - Sarpsborg 08. Allerede stor interesse, men har lang avtale og verken han eller Sarpsborg 08 stresser med salg.

Nicolai Næss - Stabæk. Avtalen løper ut etter denne sesongen. Regnes som meget viktig brikke i håpet om å klare ny kontrakt. For viktig til å bli solgt?

8 kommentarer

Fetter Anton

13.06.2016 kl.13:13

Litt overraskende at du ikke nevner Zekhnini, det sagt så jeg håper han blir i Odd denne sesongen. Bra for Odd og sannsynligvis bra for Zekhnini. Ikke noe hast.

Joacim Jonsson

13.06.2016 kl.14:24

Fetter Anton: Tror som du skriver at det er litt for tidlig for Zekhnini. Tror det er sunt for han og vente litt

Bare Per

13.06.2016 kl.13:36

Rosenborg bør by på dem alle. Penger er det mer enn nok av på Brakka, så det skal ikke være noe problem. Selvsagt må selgende klubber akseptere en lavere pris (Rema1000-nivå), men det bør ikke være noe problem, også de må ta inn over seg hva som er det beste for norsk fotball som helhet. Mens Rosenborgspillerne naturligvis ikke er til salgs, med mindre en PL-klubb vifter med et titalls millioner pundsedler.

Hold Brillan

13.06.2016 kl.15:16

Æ e så enig med n'Pær, æ, sjø. Aill dæm bæstan spælleran i Tippeliga'n skoill spæll fer Troillongan. Og e dæm itj god nok fer førstelaget så hi dæm bærre godt tå å ta nå'n kampa fer ainnerlaget tel's dæm bli det. Vi ska' husk på at om vi ska' vårrå med i Sjæmpiåns Lig kvart einast år så kain vi itj la nå'n norske konkurrenta få nå'n sjangs te å utfordr tå Tippeligapokkal'n, dejn ska vårrå på plass på Brakka fer vi ta potetan opp i Orkdal'n og Lefsvika, og det e no bærre så det e, det.

Hahaha

13.06.2016 kl.20:29

Han over meg, må væl overdrive/ være ironisk? Hvis ikke han tuller med den dialekten er det det beste jeg har lest på lenge!

13.06.2016 kl.22:18

Glad du ikke nevner Troost-Ekong. For god for Tippeligaen, men viktig spiller.

Joacim Jonsson

14.06.2016 kl.09:24

Anonym: Er vel ogsp kun på lån, så FKH kan ikke selge han

14.06.2016 kl.17:52

Du har rett, måtte Google. Og det ser ikke ut som om Gent er så sugne på å slippe ham.

Skriv en ny kommentar