hits

Disse elleve var best i den første runden av EMs gruppespill.

kommentarer 4 kommentarerLaget er satt opp i Italias suksessformasjon 3-5-2

 

Keeper: Manuel Neuer - Tyskland
Neuer sto feilfritt i kampen mot Ukraina. Flere matchvinnerredninger når kampen sto og veide. Enormt viktig for et Tyskland som var litt rufsete bakover.  

Høyre stopper: Gerard Piqué - Spania
Feilfri bakover og matchvinner fremover. Hva mer kan man begjære av en stopper?

Stopper: Leonardo Bonucci - Italia
Nærmest komplett som stopper. Meget god duellspiller, styrer det bakre leddet mesterlig og er i tillegg meget god med ballen. Bonucci var kanskje hele rundens beste spiller.
 

Venstre stopper: Elseid Hysaj - Albania
22-årige Hysaj som til daglig hever sin lønn i Napoli var lysende. Nærmest feilfri defensivt og meget dyktig med ballen offensivt. Opererte både som back og stopper i kampen.

Høyrekant: Antonio Candreva - Italia
Lazio-backen eide hele høyresiden i kampen mot Belgia. Meget god defensivt og stengte Hazard i perioder ute fra kampen. Bidro flere ganger offensivt og hadde assist på det ene målet.

Sentral midtbane: Luka Modric - Kroatia
Kroatias superstjerne innfridde direkte i premieren. Han avgjorde kampen med en fantastisk volleyscoring, men var i tillegg til scoringen helt brilliant. Modric må være en nytelse å se på for unge midtbanespillere som ønsker å bli god. Han vet alltid hva han skal gjøre med ballen når han mottar den.

Sentral midtbane: Toni Kroos - Tyskland
Kroos dikterte spillet sentralt i banen og løste opp Ukrainas defensiv flere ganger i løpet av kampen med geniale pasninger

Sentral midtbane: N´Golo Kanté - Frankrike
Det sies at jorden er dekket av 70% vann og resten av N´Golo Kanté. Det er jammen ikke langt fra sannheten, Kanté dekker enorme rom i løpet av en kamp og spiller medspillerne sine gode.  

Venstrekant: Dimitri Payet - Frankrike
Payet kommer fra en fantastisk sesong i West Ham og i åpningskampen presenterte han seg også på den internasjonale scenen. Brilliant og kreativ i spillet. Matchvinner med en eventyrlig scoring like før slutt

Spiss: Gareth Bale - Wales
Det hviler et enormt ansvar på skuldrene til Bale. Skal Wales ha en sjanse til å gå videre må Bale prestere opp mot sitt beste. Han varierte litt i åpningskampen, men viser til tider kvaliteter få andre besitter. Scoret i tillegg et meget viktig mål som fikk Waliserne til å tro at dette er mulig.

Spiss: Arkadiusz Milik - Polen
Alles øyne var rettet mot Robert Lewandowski, men det var Milik som stjal showet. Ikke bare scoret han det avgjørende målet, men var aktiv kampen igjennom og skapte trøbbel for nordirene.

Trener: Antonio Conte - Italia
Mesterlig taktisk kamp av Italia og Conte. Varierte presshøyden kampen igjennom noe som forstyrret Belgias stjerner. Spillet uten ball sto til 10 av 10. Men også med ball var Italienerne gode, med et godt og variert angrepsspill

4 kommentarer

Jens Petter Stabell

15.06.2016 kl.10:32

Neuer var da slett ikke feilfri. Når han kom rusende ut og skulle klarere ballen som Mustafi hadde full kontroll på. Endte med at han heada ballen tilbake til keeper som ikke var der han skulle være. Bare flaks at ingen ukrainske var der. Neuer har tatt den sweeperrollen litt vel langt de siste par sesongene synes jeg. Som har resultert i en del rot og baklengsmål

Bare Per

15.06.2016 kl.14:02

Et merkelig valg av lag. Kante, Payet og Bale skal jeg være med på, disse er selvskrevne alle sammen. De andre burde vært byttet ut med: Keeper; Peter Cech, full kontroll helt til det ufortjente seiersmålet. Stoppere; Islands stopperpar, kler av selveste CR7. Høyreback; Sagna, solid. Venstreback; Darmian, sitt lags bestemann. Sentral def. midtb.; Kante, enig. Sentral off. midtb.; Rooney, har funnet sin beste rolle. Venstre kant; Payet, enig. Høyre kant; Schweinsteiger, kommer inn og avgjør kampen, kan ikke argumentere mot det. Spiss 1; Bale, enig. Spiss 2; Zlatan, Unitedspilleren med strååååålende forarbeid til utlikningsmålet, viste at han er den perfekte klassemakkeren til Bale i angrepet. Dette laget lukter det virkelig svidd av!

Per

15.06.2016 kl.15:47

Bare Per: Du er på villspor og et nettroll. Darmian var Italias eneste svake spiller mot Belgia. Bastian, virkelig?

Thomas

16.06.2016 kl.08:56

Kyle Walker har vel en av de beste kampene i hele EM. Som høyreback stod han for nesten alt offensivt England hadde og hadde stålkontroll defensivt. Man kan forsvare uttaket ditt med at du spiller med 3 bak her, men å ta ut et beste lag uten Walker er galskap.

Galskap at ikke Dier kommer på den listen også, men ellers ganske enig.

Skriv en ny kommentar