hits

Disse elleve stjernene sviktet i den første runden av EMs gruppespill.

kommentarer 9 kommentarer

Keeper: Matús - Kozácik - Slovakia
Bør ta Bales frispark. Gir et usikkert inntrykk kampen igjennom

Høyre stopper: Adil Rami - Frankrike
Er vel kanskje ikke noen superstjerne, men spiller man på Frankrike er det visse forventninger. Såg treg og stiv ut, legger vi til at han også var ubekvem med ball, er hans kamp oppsummert. Kan Frankrike vinne EM med han som stopper?

Stopper: Martin Skrtel- Slovakia
Liverpool stopperen fremsto kantete med og uten ball mot Wales. Burde hatt straffe og gult kort mot seg etter en klumsete albue.

Venstre stopper: Lorik Cana - Albania
32-åringen med 92 landskamper dro klønete på seg to gule kort i løpet av kampens 35 første minutter. Var på etterskudd flere ganger i løpet av tiden han spilte.

Høyrekant: Kevin De Bruyne - Belgia
De Bruyne har imponert stort i Manchester City denne sesongen. I EM-premieren virket han trøtt og sliten og gjorde flere feilvalg  enn hva han gjort på hele sesongen i City.

Sentral midtbane: Paul Pogba - Frankrike
Frankrikes wonderboy og superstjerne. Det er han som skal være hærføreren i den franske troppen. Var ikke direkte dårlig i premieren, men uansett langt fra det nivå han forventes prestere på.

Sentral midtbane: Kim Källström - Sverige
Etter Zlatan er Källström Sverige nest største stjerne. Likt superstjernen sviktet han i premieren. Virket tyngre enn på lenge og hang ikke med i svingene når Irland satte opp tempoet.

Venstrekant: Thomas Müller - Tyskland
Har av en eller annen anledning ikke scoret i EM, og det virker som det hviler en forbannelse over ham der. Sjelden jeg sett Müller så tam som i åpningskampen.

Spiss: Zlatan Ibrahimovic - Sverige
Zlatan ER Sverige. Når Zlatan har en middels dag er Sverige et dårlig landslag. Zlatan var middels mot Irland, Sverige elendige

Spiss: Robert Lewandowski - Polen
En av mange superspisser som leverte svakt første runden. Ble effektiv pakket inn av det nordirske forsvaret

Spiss: Cristiano Ronaldo - Portugal
Gikk rundt å smilte nærmest hånlig hele første omgang. Etter kampen var Ronaldo sur som en sitron og takket ikke sine motstanderne for matchen.

Trener: Marc Wilmots - Belgia
Ble fullstendig utmanøvrert av Conte. Har vanskelig for å få Belgias stjernegalleri å fungere som et lag.

9 kommentarer

Lars

15.06.2016 kl.14:00

fint å følge med her :-)

Saakhi

15.06.2016 kl.15:13

Jeg synes Kevin De Bruyne var mye bedre en Hazard, mye pga det defensive arbeidet han la ned. Ja, han slo noen feilpasninger, men det var han som sto for de sjansene til Belgia (Skudd & Innlegg). Jeg hadde lett bytta ut Kim K med Øzil! Kim K er ikke en stjernespiller.

Jørgen

15.06.2016 kl.15:28

Helt enig med deg der Saakhi. Bytte ut Kim med Mesut, også ville jeg kanskje byttet Ronaldo med Kane, som var helt usynlig i England-kampen. Ronaldo gjør vel en helt greit kamp, og jeg syns ikke oppførselen hans burde telle på prestasjonsvurderigen. Det er jo ikke annet enn ventet oppførsel fra sutrekoppen. Ellers er jeg svært enig med Joacim Jonnson.

Sander

15.06.2016 kl.15:40

Helt grei kamp på CR? Bortsett fra et godt innlegg hadde han ikke en eneste god involvering. Mislyktes med alt. Øzil hadde i det minste en glimrende assist.

Eirik

15.06.2016 kl.17:06

Vil si at Ignasjevitsj og Berezutski leverte sterke søknader til neste rundes lag i dagens kamp. Bør lett erstatte Skrtel om ikke annet.

Joacim Jonsson

15.06.2016 kl.17:51

Eirik: Enig, spesielt Igna var elendig

Marius

15.06.2016 kl.19:09

Jørgen: vet ikke om du så hvor mye rom Kane faktisk skapte for engelske spillere som aldri klarte å utnytte det og nærmest siktet på keeperen til Russland når sjansen bø seg. Så fikk han så og si ikke ballen heller trenger fotball i beina for å spille det. Kan likesågodt nevne Rooney selv om han hadde klippekort pågrunn av historien i England så gjorde han nærmest ingenting bra. Feilpasning etter feilpasning.( Ble også generelt skuffet over Belgia der mange av dem så ut som de ikke fikk gjort noe når de har klassespillere med fin fotball evne.

Jørgen

15.06.2016 kl.20:58

Eirik og Joacim: Regnes Ignasjevitsj og Berezutski en av stjernene i EM da?

Marius: Jeg er ganske enig med deg. Kane gjorde den jobben bra, men man kan vel ikke akkurat si at han markerte seg spesielt i den kampen. Håper for øvrig vi får se mer magi av Kane mot Wales og Slovakia, men jeg savnet Vardy mot slutten av Russland-kampen. Jeg er uenig med deg når det gjelder Rooney. Jeg syns han gjorde en solid kamp. Belgia skuffet stort. Store navn, men klarte ikke å spille som et lag. Når det gjelder Ronaldo, så er det alt for mye fokus på hans prestasjoner. Han både skapte og kom til noen av kampens aller største sjanser. Man kan ikke forvente at han skal bære laget som spiss. Jeg skulle gjerne likt å se han dypere i banen så han ble mer involvert.

Joacim Jonsson

15.06.2016 kl.23:13

Jørgen: Nei, de er vel ikke høyest rangert, men ligger godt an på skuffelse-lag. Hvis da ikke noen av de større navnene underpresterer.
Rooney synes jeg var solid.
Ronaldo hadde en middels kamp, men det er klart, blir stilt urealistiske krav til han

Skriv en ny kommentar