hits

Disse elleve var best i den siste runden av EMs gruppespill.

kommentarer 9 kommentarerLaget er satt opp i  en 3-5-2 oppstilling

Keeper: Lukasz Fabianski - Polen
Har sammen med Neuer og Buffon holdt nullen gjennom hele gruppespillet. Bunnsolid også i siste gruppespills kamp mot Ukraina. Flere matchvinnerredninger.

Stopper: Elseid Hysaj - Albania
Den albanske høyrebacken har vært gruppespillets beste forsvarsspiller. Nok en nærmest feilfri kamp av Hysaj, og nå har hele Europa fått opp øynene for 22-åringen.

Stopper: Andreas Granqvist - Sverige
Granqvist gjorde sitt livs landskamp mot Belgia når det gjaldt som mest. Ikke en eneste feil i løpet av 90 minutter. Dessverre holdt det ikke for Sverige

Stopper: Vedran Ćorluka - Kroatia
Band sammen det kroatiske forsvaret. Fikk flere smeller mot hodet og måtte utgå i slutten av kampen. Stort tap for Kroatia hvis han er ute resten av turneringen.

Høyrekant: Arda Turan - Tyrkia
Pepet ut mot Spania, men fikk sin revansje her. Meget god kampen igjennom. Briljerte med lekre pasninger til medspillere, men klarte også selv å skape ubalanse hos motstander.

Sentral midtbane: Paul Pogba - Frankrike
Endelig viste Frankrikes kjæledegge hva som bor i han. Var høyt og lavt hele kampen. Meget nær å bli matchvinner. 

Sentral midtbane: Toni Kroos - Tyskland
Kroos har aldri spilt bedre fotball enn det han gjør i  EM. Enorm mot Nord-Irland og dikterer spillet. Han hadde alene flere pasninger (120) i denne kampen enn hva hele Nord-Irland hadde (116). Gruppespillets beste spiller?

Sentral midtbane:  Mesut Øzil - Tyskland
Fullstendig brilliant mot Nordirland, hadde nesten ikke en pasningsfeil i løpet av 90 minutter.

Venstrekant: Ivan Perisić - Kroatia
Har kanskje vært Kroatias beste spiller sammen med Modric i gruppespillet. Kronet det hele med å skyte Kroatia til gruppeseier med sin 2-1 scoring mot Spania

Spiss: Gareth Bale - Wales
Det var et enormt press på Bales før EM. Skulle Wales ha en mulighet så var de avhengige av sin superstjerne. Bale har prestert til de grader og ført sitt land til åttendelsfinale.

Spiss: Cristiano Ronaldo - Portugal
Ingen hadde større press på seg foran siste runde enn Ronaldo. Han svarer med 2 mål og en assist og skjøt Portugal til åttendelsfinale. Best når det gjelder

Trener: Ante Čačić - Kroatia
Har samlet det kroatiske laget og helt plutselig er de en utfordrer til EM-tittelen

 

9 kommentarer

Bare Per

23.06.2016 kl.13:15

Pøh, McGovern soooooooooooooooooleklart EMs beste keeper, eller hva med Haldorsson? Viste virkelig Tippeligastandard med ballen i beina. Og trener må jo være Hamrén, som demonstrerte tydelig hvor langt man kommer bare med attityd. Men skal være enig i Granqvist, Øzil, Bale og CR7.

Roy

23.06.2016 kl.17:24

Hvordan kan du utelate Ramsey fremfor Bale her? Pinlig

Steve Irwin

23.06.2016 kl.17:48

Dette kan jo ikke stemme... i følge man u fansen var jo rooney EM's beste spiller så langt

Dardan

23.06.2016 kl.19:19

Var du full når du lagde listen her? Ronaldo?? Arda turan??

Joacim Jonsson

24.06.2016 kl.00:06

Dardan: Ronaldo 2 mål og 1 assist. Turan var meget god for Tyrkia

Stein

23.06.2016 kl.21:51

Stiller meg svært tvilende til Turan og Pogba. Har dog ikke sett alle kampene til Tyrkia, men han var svært svak første kamp, samme med Pogba. Savner også Boateng her, for en spiller!

Når du får inn Granqvist, så kan du nesten dra inn Kimmich eller Rog eller dem to sin fantastiske innsats sist runde. Kommentarer til dette Joacim?

Joacim Jonsson

24.06.2016 kl.00:06

Stein: Valgte mellom Kimmich og Granqvist, men synes Svensken var enn bedre. Nærmest feilfri.
Turan meget god i denne runden.

Knut

24.06.2016 kl.06:07

Synes ikke dette EM har hatt en høy nok standard til å velge ut noen beste 11'er, men Pogba, Ronaldo og Bale burde ihvertfall ikke vært på den listen

Franck

24.06.2016 kl.07:27

Mange folk her inne som ikke skjønner at laguttaket er basert på 3. Gruppespillkamp. Meget enig i uttaket her, men mener at det mangler en islending 😉

Skriv en ny kommentar