hits

Disse elleve stjernene sviktet i gruppespillet

kommentarer En kommentar


Laget er satt opp i  en 4-3-3 oppstilling

Keeper: Andriy Pyatov - Ukraina
Mange solide keeperprestasjoner i denne turneringen og egentlig ikke noen som fortjente å være med på dette laget. Pyatov synes jeg dog virket tung og har gitt fra seg en del returer og sett generelt tung ut.
 

Høyreback: Séamus Coleman - Irland
Virker preget etter en meget svak sesong i Premier League. Skal være en av Irlands aller sikreste kort, men har virket usikker i dette EM.

Stopper: Vasili Berezutski - Russland
EMs svakeste stopper? Berezutski har vært meget svak gjennom hele gruppespillet. Treg og lite mobil. Reddet riktignok en poeng med sin scoring mot England, men det er nok også det eneste fornuftige han gjort.


Stopper: Sergei Ignashevich - Russland
Har sammen med stoppermakker Berezutski vært EMs svakeste stopperpar. Ble kjørt karusell med mot Wales og ble fullstendig avslørt på tempo

 

Venstreback: Patrice Evra - Frankrike
Har vært svak i hele gruppespillet. Virker usikker og  til tross for sin erfaring sliter han til tider i posisjonsspillet.


Midtbane: David Alaba - Østerrike
En av EMs store skuffelser. Alaba er en verdensklassespiller, men i dette EM har han vært menneskelig. Stor feilprosent i pasningsspillet. Riktignok litt bedre i siste runden, men fortsatt langt fra sitt vanlige nivå


Midtbane: Sebastian Larsson - Sverige
Premier League veteranen har hatt en enorm tillit fra Erik Hamren, forstå det den som kan. Larsson har en god dødballfot, men det er også det eneste. Har slitt med tempoet i hele EM og aldri klart å skape trøbbel på sin side
 
Midtbane:
Joao Moutinho - Portugal
Var en av de store profilene i kvalifiseringen, men har sviktet i EM. Større feilprosent under EM enn i hele kvalifiseringen. Vraket til 1/8 delsfinalen?


Spiss: Thomas Müller - Tyskland
Bedre i siste  runden og involvert i scoringen. Men Müller fortsetter å misbruke store sjanser. Det hviler en forbannelse over Müller når det gjelder EM. Har vært  svak i hele gruppespillet
 

Spiss: Zlatan Ibrahimovic - Sverige
Skulle Sverige ha en sjanse måtte Zlatan overprestere, det gjorde han ikke og Sverige ble sendt hjem som slakt.

 

Spiss: Harry Kane - England
Kommer fra en fantastisk sesong i Premier League, men i EM har han bare sett sliten ut. Tung og treg, kommer et halvt sekund for sent i hver eneste duell.


Trener: Leonid Slutskij - Russland
Sparte forbundet for en masse papirjobb og trakk seg direkte etter tapet mot Wales.

 

Ã?n kommentar

Eirik

24.06.2016 kl.13:21

Du treffer godt på de fleste, men jeg ville byttet Coleman med Clark, Sveriges eneste angrepsvåpen i EM.

Skriv en ny kommentar