hits

Slike beslutninger gjør at Brann blir å regne med

kommentarer 3 kommentarer

De siste ukene har Brann-yndlingene Erik Huseklepp og Azar Karadas fått beskjed om at de ikke får fornyet tillit kommende sesong.  Valget å ikke fornye med disse to viser at Brann kommet et steg videre. I dagens tøffe økonomiske hverdag er det ikke rom for almisser. Det handler om å prioritere bruken, og få maks ut av hver eneste krone.

 Selvsagt vanskelige beslutninger for klubben. Begge spillerne har nærmest legendestatus og er svært populære i Bergen. Karadas og Huseklepp har skapt mange magiske øyeblikk for Bergenspublikummet de siste 15 årene. Sannheten nå er at Huseklepps prestasjoner de siste årene ikke vært gode nok for å løfte Brann videre. Karadas er 35år og karrieren går mot slutten, det blir feil at han skal ta opp en plass i et lag som ønsker kjempe om medaljer.


Det er lett når man ligger i toppen og har en god sesong bak seg å kjøre på videre. Man tar ofte som leder/trener populistiske beslutninger og forsterker bare sin status. Det er dog en kortsiktig tankegang og man møter seg selv i døren ni ganger av ti.

Det er i slike situasjoner man må være ekstra kritisk og se hvor skoen trykker for siden å ta grep. Det er også noe som vært synonymt siden Lars-Arne Nilsen kom inn i klubben. Det er lite glitter og glamour, men isteden nøye gjennomtenkte vurderinger av han og sportssjef Soltvedt. Noe som ikke akkurat preget Brann de siste årene.

Slike upopulære men 100% riktige beslutninger som nå klubben tar, der de kun ser på sak og ikke person, gjør at jeg tror laget kan ta ytterligere steg de kommende årene.

3 kommentarer

Indigo Gullars

16.09.2016 kl.11:10

Ha-aa? Det e jo helt nisseleif. No som både Husekleppen og Karadasen har komt hem synst eg at de skal bli verendes. Vi kan jo isje slippe de til Sogndal, da risikerer vi at de scorer mot Brann næste sesong. Og vi trænger jo de spillerene vi kan få når gullet skal hem. Vi e berømte Brann fra Bergen, vi vinner seriæn i år...

Marianne Sjokoladepudding

16.09.2016 kl.15:54

Syns det er bra at de går, en må ha øynene på feilt sted for å ikke se at de ikke var verd lønningene sine, og da spesielt hr. Huseklepp

Grillkongen

16.09.2016 kl.18:25

Karadas blir ett savn, fin og sette innpå i slutten av kamper når vi mangler scoring

Skriv en ny kommentar