hits

Erlandsen redder LSK og AAFK rykker ned.

kommentarer 4 kommentarer

Det er tett som hagl i bunn av Tippeligaen og det går mot en skikkelig thriller-avslutning. Stabæk og Lillestrøm har byttet trener i jakten på ny kontrakt.  


Slik tror jeg de gjenstående kampene ender:

Bodø/Glimt - 27 poeng

Stabæk (b) - 0 poeng
Godset (h) - 3 poeng
Aalesund (b) - 1 poeng
Haugesund (b) - 1 poeng
Viking (h) - 3 poeng
RBK (b) - 0 poeng

Bjørkans Glimt  har spilt en positiv fotball denne sesongen og gitt mange unge lokale spillere sjansen. Lagets største problem har vært spillet hjemme på Aspmyra, der har de til tider opptrådt en smule naivt. Jeg tror laget tar færrest poeng av bunnlagene sammen med AAFK, men at de klarer seg akkurat. De slår Godset og Viking som ikke har noe å spille for og det er nok for fornyet kontrakt.Aalesund - 26 poeng
Enga (b) - 0 poeng
Odd (h) - 1 poeng
Glimt (h) - 1 poeng
Viking (b) - 3 poeng
Haugesund (h) - 3 poeng
Sogndal (b) - 0 poeng

AAFK er i en positiv trend med poeng i de seks av de syv siste kampene. Jeg tror dog at det blir stopp mot Rekdals Enga i neste runde. På papiret kan det se ut som AAFK har det beste programmet kvar, men jeg tror ikke det hjelper. Jeg tror AAFK rykker ned fra Tippeligaen på verst tenkelig måte, med dårligere målforskjell enn LSK.

Stabæk - 24 poeng
Bodø/Glimt (h) - 3 poeng
LSK (h) - 1 poeng
Enga (b) - 1 poeng
Sarpsborg (h) - 3 poeng
Molde (b) - 0 poeng
Start (h) - 3 poeng

Stabæk har vært et nytt lag med Toni Ordina ved roret. Den positive fotballen med et raskt pasningsspill som Bradley innførte har Ordina igjen fått implementert  i spillergruppa. Stabæk er også det laget i bunn med flest potensielle matchvinnere. Jeg tror Stabæk tar rikelig med poeng og klarer seg greit kvar i Tippeligaen

LSK - 23 poeng

Sogndal (h) - 3 poeng

Stabæk (b) - 1 poeng
Brann (b) - 0 poeng
Start (h) - 3 poeng
Enga (b) - 1 poeng
Molde (h) - 3 poeng

Etter noen uker med komiske tilstander på Åråsen fikk Runar Kristinsson sparken fra LSK. Inn kom LSK-legenden Arne Erlandsen. Han kjenner hver eneste krik og krok i klubben. Jeg tror det er en smart løsning på kort sikt. Han spiller en rak og enkel fotball, og det tror jeg passer dagens spillerstall. LSK får et oppsving med Erlandsen og greier ny kontrakt gjennom kvalifiseringsspill.

Slik ender bunnstriden i Tippeligaen

12. Stabæk - 35 poeng

13. Bodø/Glimt -  35 poeng

14. LSK -  34 poeng

15. Aalesund - 34 poeng

16. Start

4 kommentarer

Bare Per

20.09.2016 kl.11:36

Hohoho, aldri i verden om det skjer! Pippippene går rake veien ned i OBOS. Det er nemlig én rekord som hele Norges Rosenborg ikke innehar, og det er det på høy tid å få gjort noe med. Jeg er helt sikker på at både forbundet og toppfotballsjefen er 100% enig og legger til rette for at det endelig skjer med LSK-nedrykk, slik at lokomotivet i norsk fotball vil ta eierskapet over flest sesonger på rad i Tippeligaen også. Neste mål etter at det er oppnådd må være flere seriegull på rad enn noen andre lag har sesonger i Tippeligaen på rad. Det bør ikke være noe problem å oppnå for et stadig mer overlegent lokomotiv, å hei og hei og hei og hååååååååååååååå!

Bønna Roffe

20.09.2016 kl.13:22

Sjæl om jeg hater både Rosen og Borg, må jeg likkavæl værra enig med Per om at pippippa røkker ned, og dem må gjerne ta med seg Stabæk 'å. For skjer det kommer Enga tel å bli det eneste laget for hele Stor-Oschlo. Da tenker jeg det ska' bli stille i fjøset! Ska'rru værra, vi'rru værra?

Marianne

26.09.2016 kl.14:35

Jeg tror vi fort kan gå ned eller havne på kvalik med reka. Vi taper for sossene. Redd det blir oss og søppla.

Tim

26.09.2016 kl.16:07

Helbom! LSK tap og Aafk seier i går skrinla fine tips

Skriv en ny kommentar