hits

Disse elleve floppet i årets sesong

Disse elleve har floppet mest denne sesongen ut fra forventninger.  Laget er satt opp i 3-4-3 formasjon

Keeper: Simon Thomas - Bodø/Glimt
Ble hentet fra Strømmen etter en meget god sesong i Obosligaen. Har fått føle på at det er nivåforskjell mellom Obosligaen og Tippeligaen og han har nærmest vært en sikkerhetsrisiko for Glimt.

Stopper: Vegard Forren - Molde
Forren er landslagsstopper og da forventer jeg at han skal styre Moldes forsvarsspill. Det har han ikke gjort, Forren har spilt langt under sitt normale nivå.. Han har  sett tung og treg ut til tider. Han trenger trolig et miljøskifte for å få fart på karrieren igjen.  

Stopper: Rolf Daniel Vikstøl - Start
Ble utnevnt til kaptein før sesong og spørsmålet er om ikke den byrden ble for stor. Han har prestert meget ujevnt og ikke vært den bærebjelken laget trengte. Har også vært satt ut av laget i høst.

Stopper: Jonathan Tollås Nation - Vålerenga
Ble hentet av Rekdal for et par sesonger siden og skulle bli den lederen Vålerenga-forsvaret så sårt trengte. Slik har det ikke blitt og Tollås Nation har skuffet kapitalt og vært meget svak i store deler av Vålerenga-karrieren
 

Høyre midtbane: Espen Hoff - Start
Hoff er en hedersmann og vært en av ligaens største profiler det siste tiåret. Dessverre fikk han ikke noen verdig avskjedssesong. Både Start og Hoff har hatt en elendig sesong

Sentral midtbane: John Arne Riise - Aalesund
Det var knyttet enorme forventninger til Riise. En av norsk fotballs største spillere gjennom alle tider skulle endelig spille tippeligafotball. Dessverre ble det aldri som AAFK eller Riise håpet på. Første feilen var at han ble plassert på sentral midtbane, en posisjon han ikke mestret. Riise har hatt en enorm karriere, men jeg mistenker han gjerne kunne vært foruten dette tippeliga-eventyret.

Sentral midtbane: Ohi Omoijuanfo - Stabæk
Kom fra en meget god sesong i Jerv og håpet var at han skulle ta Stabæk og Tippeligaen med storm. Ohi har dog ikke klart å akklimatisere seg til tempoet i Tippeligaen og har vært en gedigen skuffelse.

Venstre midtbane: Alanzinho - Stabæk
Igjen viser det seg at fotball er ferskvare. Det at man vært god for 7-8 år siden betyr ikke at man er god nå. Alanzinho er et lysende eksempel på det.

Høyrekant: Ernest Asante - Stabæk
Spredte skrekk hos motstanderforsvarene forrige sesong. Ble solgt til Nordsjælland i sommervinduet, men var før det en gedigen skuffelse.

Spiss: Patrick Pedersen - Viking
Ble hentet som en relativt dyr spillere ut fra Vikings lommebok før sesongen. Han har riktignok prestert bedre i høst, men sett over hele sesongen så har han ikke vært i nærheten av å forsvare det beløpet han ble hentet for.


Venstrekant: Riku Riski - RBK/Odd
En spiller som ikke trives på kanten, men blir stadig plassert der. Ikke levert noen verdens ting i løpet av denne sesongen. Helt uforklarlig at Odd henter en spiller som ikke er kant til et rigid 4-3-3 system, som Odd spiller.

9 kommentarer

Jaaaaaaaaaaaaaså, jaaaaaaaaaa. Det laget bli' i stor kontrast te' stjernelaget med dæm bæste spælleran:

Årets keepar: n'André Hanjss'n

Årets forsvarar: n'Jonas Svenjsson

Årets midtbanespællar: n'Mike Jenjss'n

Årets spiss: n'Christian Gytkjær

Og te' slutt Årets trænar: n'Kåre, sjølsagt

Og det e' no bærre så det e', det.

Det er noe med før¨språklighet og Trondheim som viser til en sammenheng.

Bruk av n' er veldig folkelig, hvis noen skulle lure. Og n' Kåre med det budsjettet så hadde vel en blind ape trent laget til gull.

Runar Andersen

Runar Andersen

Otto H:

Din belæring om bruk av n virker helt meningsløs og nedlatende.

Dernest bør du sette deg litt inn i historien: Minner om at RBK før Ingebrightsen ikke hadde gjort det så bra, da med større budsjett. RBK hadde vært igjennom en nedjustering. Dernest så solgte de to av sine beste spillere året før, og likevel ble de seriemestere i år igjen.

Til sist: Minner at man gjennom historien har hatt rike onkler i de andre lagene i Norge, uten at det har automatisk gitt gull.

Uten tvil har Ingebrigtsen bidratt vesentlig til gullet.

Jonny Kristiansen

Jonny Kristiansen

"Riise har hatt en enorm karriere, men jeg mistenker han gjerne kunne vært foruten dette tippeliga-eventyret"

Tja, men nå er han vel tilbake til dette tippeselskap-eventyret.

Det er vel bare Høgmo som har klart å floppe der oppe...

Samuel Adegbenro burde kanskje vært med?

Agon Mehmeti?

Jens: Mehmeti absolutt en kandidat, men valgte en spiss og synes Pedersen vært "verre"

Riise er venstre back - that's it.

Han fikk ufortjent skylda for det meste som gikk galt i Aafk.

Skriv en ny kommentar