hits

Zekhnini vil bli spist levende i Everton

kommentarer 9 kommentarer


 

I går ble det annonsert at Rafik Zekhnini er nær en overgang til Everton. Det høres meget merkelig ut for meg, og jeg kan ikke se noen vinner i den overgangen.
Rafik Zekhnini er på nåværende tidspunkt skadd og har vært skadet store deler av høsten. Han har spilt en håndfull 90 minutters kamper i Tippeligaen i løpet av sin karriere. Zekhnini er god og kanskje den mest spennende spiller vi har i Norsk fotball, men har fortsatt ikke levert over tid på øverste nivå.  
Dette er en spiller Everton ikke vil ha nytte av i løpet av nærmeste fremtid. Riktignok spyr engelske klubber rundt seg av penger, men  eneste jeg kan tenke meg i dette fallet er at Everton kommer med et meget lavt bud, der risikoen nærmest blir null for dem. Allerede der vil da Zekhnini starte på minus.

For Zekhninis egen del, så er veien fra Odd til Everton enorm og nesten utenfor rekkevidde. Jeg er redd han blir spist levende i England og råtner bort på en benk der borte. Han burde tatt lærdom av hvordan det gått med Ajer og Ødegaard, som gikk til store klubber, men istedenfor å spille på førstelaget har de måttet tilbringe tiden på reservelaget.

Det virker helt klart som Zekhnini er nærmest desperat av å komme ut fra Norge og Odd. Nå i ettermiddag har det også gått rykter om Tyskland, noe som virker mer sannsynlig. 2.bundesliga er en liga Solbakken har sendt mange norske spillere til.

Zekhnini har god fart og ekstrem evne til å skape ubalanse. Derfor mener jeg at en liga som Nederland hadde vært perfekt for han. De spiller en type fotball som vil passe ham meget godt og der han får vist fram og utviklet sine egenskaper.

9 kommentarer

Bare Per

08.11.2016 kl.16:29

Selvsagt må han gå til Everton når sjansen først byr seg. Det er tross alt ikke hver dag PL-klubber kommer på døra med et kontraktstilbud. Og hva så om han blir sittende på tribunen eller spiller på reservelaget? Må da være mer enn attraktivt nok, det. Han får tross alt se verdens beste fotball fra den tribunen! Og bare tenk på hvilke underverker spill for Uniteds reserver gjorde for Joshua King's karriere! Uansett tribune eller reservelag, veien til landslagsspill kommer til å bli vesentlig kortere for Zekhnini om overgangen blir et faktum. Og da får han jo kamptreningen der! Så her er det ingenting å bekymre seg for, bare å signere allerede i dag.

Kristoffer

08.11.2016 kl.17:52

Bare Per er et nettroll...

For øvrig enig i at han ikke bør gå til Everton. Synes han bør bli i Odd minst til sommeren 2017-

Sons

08.11.2016 kl.18:02

Det virker veldig merkelig at du skal totalslakte denne (eventuelle) overgangen uten å ha en idê om hva slags planer de har for Rafik og hans utvikling. De kan da umulig ha headhuntet denne gutten for å bruke han som stallfyll.

Du spekulerer også i at det virker som han er desperat etter å forlate Odd og Skien, mens det han sier i lokalpressen tilsier det motsatte. Er du ikke litt vel tidlig ute med denne artikkelen?

Om noe synes jeg faktisk, som du sier, at han skal la lærdom av Ødegaard sine valg. En hverdag hvor man trener med verdenssklassespillere må da være mer verdt enn å spille med tippeligaspillere.

Stian

08.11.2016 kl.22:09

Bare han blir skadefri er Rafik god nok til å spille seg inn på Everton ganske snart. Etter det jeg fikk forståelse av, er det en ganske så stor overgangssum det dreier seg om, hvis ikke er ikke Odd interessert i å slippe han. Det går også bra nok med Ødegaard, - han har lidd litt under det å trene på et lag og spille kamper med et annet, og det gjorde at det tok lang tid å virkelig bli en del av Castilla. Men ting går seg bra til, og han er bare 17 år, med en god porsjon erfaring allerede.

Jan Ingar Olsen

09.11.2016 kl.12:58

Trur Jønsson har helt rett.. Norske spillere blir hauset opp, så fort de spiller noen gode kamper i TL. Og hvor befinner Norsk fotball seg for øyeblikket? Ja, helt riktig, på nederste hylle i Europa.Hvis dette skulle bli en realitet, så håper jeg selvfølgelig at det går bra.. All statistikk sier det stikk motsatte..Ingen spillere i TL i dag, er gode nok for PL...

Atle Lindvig Pedersen

09.11.2016 kl.15:21

Slik jeg tolker dine meninger her, så har du nok ikke sett Zeknini i det hele tatt, eller svært lite! Jeg har sett samtlige kamper med han og jeg kan si deg med sikkerhet at hvis ikke han blir en stjerne, så blir ingen det! Han har absolutt alt av fart, teknikk osv osv, mangler noe på fysikken, men det tar han nok fort igjen! Mentalt er han tøff nok til å takle det aller meste! Synd at du bare legger ut hypoteser i argumentasjonen din

Joacim Jonsson

10.11.2016 kl.10:46

Atle Lindvig Pedersen: HAr sett Zekhnini mye, men selvsagt ikke like ofte seom deg. Sett han på landslag og i ODD. Synes ikke han er klar for Everton enn og mener han bør gå en annen vei.

Daniel

12.11.2016 kl.08:46

Som vanlig treffsikkert av Jokke. Spilleren er ung og talentfull, men hva er hans kvalifikasjoner på banen. Og hvordan står disse ferdigheter til den stilen han vil møte på en svinkald onsdagskveld i Stoke. Og da har jeg ikke tatt høyde for kvalitetsforskjellen på tippeligaen og PL

Tror nok "spist levende" er meget passende

Jeg tror at en liga som den franske og nederlandske ville passet denne spilleren bedre. De har sans for disse lettbeinte tekniske kanter som liker å utfordre. Og gjør han suksess der og ikke minst får erfaring og er mer mannfolk, så kan PL være aktuell om 2,3 år. Og da vil spilleren stå i en helt annen posisjon. Da vil det ikke være som nå hvor han er et talent og som blir leid ut til f.eks league one og hvis han ikke utvikler seg bra nok kan han sikkert selges til en championship-klubb eller klubb i Tyrkia/Østerrike/Sveits hvor Everton får omtrent hva de betalte for han

Joacim Jonsson

12.11.2016 kl.09:47

Daniel: Zekhnini er god, men tenker det må være bedre å etablere seg i mindre klubber. Everton er helt enkelt for gode per dags dato

Skriv en ny kommentar